Meer informatie nodig?  info@thepearlsofindia.nl

Rondreizen in Nepal?   www.thepearlsofnepal.nl

Delen via Twitter

The Pearls of India - Logo

PEARLS OF INDIA

Prive Chauffeurs

Bevolking India
Prijzen

The Pearls of India biedt een prijsstructuur aan, die afhankelijk is van het aantal personen binnen het reisgezelschap. Uiteraard zijn benzine, toeristenbelasting, staat- en provinciebelastingen, parkeerkosten, tolheffingen en verzekeringen bij deze prijs in begrepen. De prijs is gebaseerd op gemiddeld 200 km per dag.

Niet inbegrepen in de prijs zijn entreekosten, locale gidsen, fooien en hotelovernachtingen. Uiteraard kunnen de chauffeurs wel advies geven over diverse hotels afhankelijk van het opgegeven budget. Via het formulier ‘bespreek je prive-chauffeur’, kun je een chauffeur bespreken of meer informatie opvragen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op.


Prijsberekening

AUTOAANTAL PERSONENPRIJS PER DAG (euro)TOESLAG BOVEN KM LIMIET
Tata Indigo A-C 1-3 personen 2975 INR per dag10 roepie per km
Suzuki D-Zire A-C1-3 personen 2975 INR per dag10 roepie per km
Toyota Innova A-C3-5 personen 4675 INR per dag15 roepie per km
Tempo Traveler A-C5-8 personen Op aanvraag20 roepie per km

Een voorbeeld; je reist met 2 personen 10 dagen door India.
Berekening; 2975 INR per dag x 10 (dagen) = 29.750 INR totaal voor 10 dagen met 2 personen. Je hebt dan recht op 10 x 200 = 2000 kilometer. Kom je boven de limiet uit, dan wordt er een kilometerprijs berekend voor extra kilometers.

Ook een rondreis maken door Nepal is mogelijk, de tarieven hiervoor vindt op The Pearls of Nepal.

Hoe te betalen?

Bij aankomst op het vliegveld in Delhi zal de chauffeur gereed staan om je op te halen van het vliegveld (Indira Gandhi International Airport). Op dat moment zal de tour van start gaan, middels het eigen gekozen programma. Bij aankomst in Delhi zal 50% van de totaalprijs worden afgerekend bij de chauffeur. De overige 50% zal halverwege de tour worden voldaan. Er kan zowel in euro’s als in rupees worden betaald. Op die manier komt het gehele reisbedrag ten goede aan de chauffeur.
 

 
 
Achternaam:
 
E-mail:
 
Aantal personen:
 
Datum van vertrek:
 
Duur verblijf:
 
Ik heb de disclaimer gelezen
 

Bespreek je prive-chauffeur