Meer informatie nodig?  info@thepearlsofindia.nl

Rondreizen in Nepal?   www.thepearlsofnepal.nl

Delen via Twitter

The Pearls of India - Logo

PEARLS OF INDIA

Prive Chauffeurs

Festivals in India
Rondreizen door het kleurrijke India
Vanwaar dit initiatief?

The Pearls of India is een initiatief van Nederlandse toeristen en Indiase chauffeurs. Eind 2009 besloten wij een reis te willen maken in India. Al snel werd ons duidelijk dat we de reis niet in groepsverband met een reisorganisatie wilden maken, maar op eigen initiatief. Via diverse omwegen reserveerden we een prive chauffeur voor een aantal dagen. Spannend, daar dit voor ons de eerste keer was om op een dergelijke manier te reizen!

Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Delhi werden we keurig opgewacht door onze chauffeur Babu. Het contact was vanaf het eerste moment bijzonder. We werden direct opgenomen in de Indiase cultuur en gingen een onvergetelijke reis tegemoet. In overleg besloten we welke plaatsen we aan wilden doen. De kennis van Babu kwam hierbij erg van pas. In Delhi maakten we tevens kennis met zijn oudere broer Bharat, die ook werkzaam is als chauffeur.

Na lange en bijzondere gesprekken begon bij ons het gevoel te ontstaan dat we iets voor deze twee broers moesten doen. Met een paar euro per dag moesten zij de kost verdienen voor hun families in Nepal. Op jonge leeftijd vertrokken zij naar het grote Delhi, omdat het de enige mogelijkheid was om geld te verdienen en zorg te dragen voor een grote familie.

Met het initiatief The Pearls of India zijn we medio 2010 gestart en proberen we sindsdien te bemiddelen tussen toeristen en chauffeurs uit Noord India. Met veel plezier zijn er al diverse mensen die een overgetelijke reis hebben gemaakt door India. Daarom is het idee te onstaan om ook The Pearls of Nepal te realiseren, rondreizen door Nepal, met onze vetrouwde chauffeur Babu. Vanaf nu dus ook mogelijk, we wensen je alvast ontzettend veel plezier toe bij het plannen van een onvergetelijke reis.

Ingrid, The Pearls of India 2013

 

Wat zijn de voordelen?


Rondreizen op een unieke manier!
India met prive-chauffeur


Genieten van klimaat & cultuur India!
Maak kennis met de bevolking


Gaan & staan waar je wilt!

Uitgebreid reisadvies India